regn hela dagen idag.

Vart ska  jag börja? jag skrev att mina värdbarn var så gulliga igår, ja det har verkligen ändrat sig över denna dag. idag hade jag kunna vara utan dom!
Fy fan, värsta dagen sedan jag kom hit, tvillingarna grät och grät och grät, och visst har man en så går det väl an, men nu hade jag två + anya som ville ha uppmärksamhet hela tiden, jag bröt ihop och grät en skvätt jag med, fan har aldrig kännt mig så hjälplös och dålig som idag, jag kunde inte få tvillingarna att sluta att gråta. vad jag än gjorde så slutade dom inte. så när mamman kom så hittade hos mig gråtandes med, men tvillingarna somnade tillslut och jag fick gå ut ur huset, gick och gjorde mina nagalar. (fy fan vad ont det gjorde) haha!
Jag kom tillbaka, pratade med min pojkvänn på skype, (haha, folk blev visst lite förvirrade när jag skrev min man, morfar jag är inte gift, ;P och ja jag har fått utrycket från emma som alltid säger daniel min man, så ja det menas inte med att jag är gift. jag har en pojkvän) så bra nu var det uträtt ;)
När jag började jobba igen så var tvillingarna lika dana, och jag sod ut en timme sedan kännde jag mig lika hjälplös. men fick gå av lite tidigare från passet. tack och lov. jag mötte upp ellinor i gallerian, tog en kaffe och bara kopplade av. nu är jag i min säng. ska försöka sova om flickan kan gå och sova snart. för hon hoppar på golvet över mig, och då kan jag inte sova! jag vill ha min säng, mitt rum nu tack!
Oj mycket gnäll, men ingen bra dag. morgondagen kommer bli lång känner jag.
men snart kommer jag hem. jag kämpar igen!
Puss & kram

självklart valde jag röd färg, det kommer matcha bra med mitt nya rödaläppstift som jag ska ha på fredagkväll när det vankas fest och självklart palle!

mina killar ;*

Yo, nu är klockan efter åtta, ja snart nio och jag har slutat för dagen, har varit 9 timmars jobb idag, och dom har gått ganska så segt, men ja jag tog mig ju igenom denna dag med!
Har inte gjort så mkt idag, pappan har ju varit hemma, så han springer alltid omkring i huset och gör allting innan man äns har kommit på tanken att göra det. ;P
Men jag har hunnit med en prommenad med dottern idag iaf, en halvtimma. och ja det var väl dagens höjdpungt, har även packat och vägt mina väskor, ja dom ligger 2 kilo under var dom ska göra. så jag ska nog klara mig.
Nu är det inte många dagar kvar så är jag hemma, dagarna går dock segt när man längtar!!!
Imorgon ska jag iaf ringa och kolla om dom har någon tid för mina naglar, borde passa på att göra dom här borta, vi får se om jag har någon lycka med det eller inte.
För övrigt sitter jag nu och kollar på ensamhemma 2, när ungen flyger fel till new york, passande! HAHA
Nej nu börjar filmen igen, vill bara lägga upp en bild på tvillingarna som verkligen har tagit mig med storm här, fan kommer gråta floder när jag lämnar dom två. men när jag kommer och hälsa på nästa gång så har dom ju blivit större och busigare ;)
Har dom inte hur fina ögon som helst?

ryan


Jake


En dag i NYC

Godmorgon anatar jag att det är för er hemma i sverige när ni läser detta, här är klockan snart 10 jag och är verkligen jätte trött. hel heldag i NYC och fötterna värker verkligen hela tiden efter en dag som denna!
Dagen började tidigt, jag och ellinor tog tåget in till stan, och började med att bara gå runt, där efter orgenterade vi oss till central park, och vi gick igenom en bit av den, för den är ju verkligen hur stor som helst!
Där efter tog vi tunnelbanan ner till china town, och jag bara älskade det, haha! alla dessa små ställen som dom försöker sälja massa av skit saker till konstiga priser hit och dit. men jag fick med mig två par solglasögon och sedan en klocka där ifrån. :)
Sedan tog vi tunnelbanan tillbaka till manhattan och där gick vi bara runt och chillade. och njöt av att vara i nyc!
Handlade även dessa I <3 NY 5 för 11 dollar, ja det var ju skit bra pris, så ja syrran du ska få en ;)
Aja det var dagen i korthet, kom hem och skypade med min man, och sedan så åt jag en jätte god middag med min värdfamilj, har även packat nästan alla mina saker, så imorgon måste jag väga dom och se om jag klarar gränsen för 20 kilo (HOPPAS HOPPAS HOPPAS)
här är lite bilder, puss!

Där pulsen är som bäst, manhattan


elmo ;D


central park & jag ;P


Central park


Central park


China town


China town


Manhattan



Sista kvällen med rebecca! super bra :)

Nu är jag hemma efter en toppenkväll med rebecca, ja vi har alltid lika mycket att skratta åt när vi umgås, och det kommer vara hänget med henne som jag kommer sakna här från usa!
Jag hämtade upp henne runt 6 tiden efter jag slutat jobba, och vi åkte till en JÄTTE stor skoaffär, ja allt är jus stort här, men man kan inte göra annat än att älska skoaffärerna!
Ja jag började ju med att hitta mina drömskor, men jag lyckades fastna i dom, för dragkedjan delade sig, och jag har panik, rebecca as garvar och går där ifrån. jag ligger på golvet och försöker slita av mig skorna, men det går inte. så jag får tillkalla personal, för en person sedan två och ja dom blev väl 6 personer som slet i mina skor på samma gång. jag höll på att dö! men ja sedan får butikschefen komma och lirka ner dragkedjan och tillslut får jag av mig skorna, jag ställde ifrån mig dom och sa att jag och skorna inte var menade för varandra. jag lämnar affären med ett rött ansikte och en as garvande rebecca xD
Vi åkte vidare mellan alla amrikaner med dunkade musik, jag bara älskar radio kanalerna här, haha! men vi kom till en spel/dricka/mat ställe, jätte stort och känt ställer här i usa, men minns inte namnet självklart. men vi åt lite mat och spelade sedan massa olika spel, vi skrev stojade och skrattade. alla hörde och kollade lite konstigt på oss, men ja vi är ju svenskar ;P
Kvällen var verkligen toppen, och jag köpte iaf en klänning och ett par skor på en ANNAN skoaffär, haha! så nu har jag med min mina skor som jag sa att jag skulle köpa här. check.
Nu är jag jätte trött och behöver sova, för imorgon blir det att åka till New york city med ellinor, ja det ska bli as kul, ska verkligen inte glömma kameran för det lyckades både jag och rebecca med ikväll.
Men tog självklart kort på skorna och klänningen nu när jag kom hem, så här är det.
puss & kram från usa!

Jag innan jag fick ut, jag måste verkligen göra något åt mitt hår när jag kommer hem, FANNY vi kanske ska ta och köra en fylleklippning, lite lugg osv ;P?


Skor, 74 dollar. lite dyra kanske. men ja ja. dom var så sköna och gå i (Y)


Klänning, 16 dollar- helt okej pris. (ja man ska ha ett linne under mamma) haha!


Jag är ute

Nu drar jag ut efter en hel dag av jobb, ska träffa rebecca, får se vad vi hittar på. blir nog gallerian och köpa sig någor woligt.
P.s JOHANNA JOHANSSON, du är saknad, så här får du en egen liten notis i bloggen ;)
Puss & kram till alla där hemma.
SNART ÄR JAG OCKSÅ HEMMA!


ja vi är som systrar

I motgångar och i medgångar så finns vi alltid för varandra.
Emma Mykkänen, puss på dig gumman. <3









KALLT- vart är värmen?!

Jag sitter nu i källaren som är min del av huset, fan det är svinkallt här nere så sitter inlindad i mitt täcke som för överigt är ett överkast, men här har dom inte "vanliga svenska täcken" så sover med ett överkast och lakan. Jag lyssnar på sommarmusik och drömmer mig bort till alla dessa varma sommardagar som snart kommer!
Dagen har gått fort, även att jag gick upp vid nio och har jobbat i 11 timmar, men det har varit helt okej, har tvättat tre maskiner och snart måste jag tänka på vad jag använder för kläder och inte, för snart ska jag packa ner allt, det kommer ta en hel dag, för mamma packade mina väskor när jag åkte hit xD
Nu sitter jag och kollar på NCSI, och ja det har gått på tvn hela dagen, så har kollat på typ tre avsnitt när barnen sov osv! Men det är ju så bra.

Min helg ser ut så här:
Fredag- jobb 11-15 sedan möta rebecca och kanske elin för att göra något roligt av fredagskvällen
Lördag- jag och ellinor tar tåget in till nyc för att vara vilsa turister och bara njuta av att vara på manhattan!
söndag- jobb mellan 10-20 & sedan packa

Ja helgen kommer nog gå fort tror jag, ska njuta av den iaf, för snart är man hemma i sverige, och då vill jag ha så mycket bra minnen som möjligt här ifrån. :) På måndag ska jag försöka få en tid så jag kan fixa lite naglar innan jag åker hem, för det är ju sjukt billigt här. har faktist sluta bita på dom mycket mer än vad jag gjorde innan, för fan har blivit så äcklad av allt bajs osv som jag varit med om här. haha! men har inte lyckats sluta helt, men om jag gör dom iordning så kanske jag slutar helt med bitandet ;P hoppas det.
Aja det var allt för idag.
Puss & kram.

Åh jag undrar vad som händer i våran del av stan.

Onsdag kväll och jag är jätte trött, helt konstigt i början var jag pigg, men nu i slutet är jag jätte trött hela tiden. vet inte varför!
Har gjort mina "vanliga rutiner" idag, och dagen gick ganska så fort. hade en skype date med mamma/pappa och sedan min man där hemma, ja som sagt dagen har gått fort. Tog en prommenad med ellinor nu på kvällskvisten, vi snackade om lördag då vi ska in till nyc och vara vilsna turster. :)
Ska försöka uppleva så mycket som möjligt där inne eftersom jag snart åker hem, sista helgen i usa bli det ju!
Har redan massa planer från den dagen jag kommer hem och sedan fram till söndagen! känns skönt att man vet vad man ska göra. men fan hoppas det löser sig med sommarjobb bara!
Snart ska jag sova och hoppas jag kan somna bara. ska dra några avsnitt av CSI först, det är ju beroendeframkallande.
BTW hoppas vi kan dra ihop en "klassfest" med älskade BF06F snart, satt och kollade på alla kort från förra träffen igår, och man saknar det ju! fan vad roligt vi hade, men vi kan ju hoppa över delen med sjukhuset för min del ;)
Hoppas det är bra med alla andra, och att ni ser fram imot att jag ska komma hem lika mycket som jag gör ;)
PUSS!


TISDAG

Stressad dag, ja det har jag ju verkligen haft till viss del.
Började med att mata tvillingarna, dom äter verkligen hur mycket gröt som helst nu, fan får öka dosen hela tiden, för dom är ju alltid hungriga ;P
Sedan blev det lite cheescake som var hur god som helst, till lite tv medans barnen sov.
Sedan gick mamma ut för att handla, kom tillbaka 2 ½ timme senare, flickan var galet trött och gnällde hela tiden. jag skulle haft rast 40 min när mamman kom hem, och jag fick jobba ännu mer då för att flicka var tvungen att få sova.då blev det att byta alla lakan, tvätta en maskin och sedan damsuga alla rum som barnen är i, det är ett par stycken. tillslut gick jag ner på min rast, men sedan följde jag friviligt med när flickan skulle ta sina foton, tyckte synd om mamman att ta alla tre barn och ingen hjälp. så offrade min andra timme!
En trött jossan 1 timme senare från fotograferingen matade barnen igen, badade dom och däckade sedan i min säng för att jag var så trött! där efter tvättade jag barnens kläder, och mina egna. vid kvart över nio fick jag min middag som blev kina mat, fan hade ju längtat efter den hela dagen. lycka!
nu har jag tagit en dusch och ska sova.
ATT TA HAND OM BARN HELA DAGARNA ÄR INTE LÄTT, bara så alla vet! haha.
Hoppas jag kan sova gott nu, dagarna rullar på och snart är jag hemma :)
PUSS

Starbucks

Jag börjar bli sjuk här borta tror jag, mina ögon värker och huvudet sprängs. Inte bra inte!
Har inte varit speciellt pigg idag, men tog mig ändå igenom dagen, och hann med au pair mötet på star bucks. det var mycket trevligt. och efter det tog jag och rebecca en cheesburgare på donken innan jag drog hem. kom hem för en timme sedan, och nu är jag jätte trött!
Hoppas jag kan sova inatt, trorligen inte. fan har inte sovit mer än 5 timmar på en natt på snart en vecka, jag behöver min djupsömn. nu tack! (tog till och med sömntabletter igår men kunde ändå inte sova) vad är det för fel på mig? Spelar ingen roll när jag lägger mig, jag kan ändå inte sova om nätterna. sjukt irreterande.
Imorgon ska det iaf ringa en au pair till mig, ska berätta om min värdfamilj och förhoppningsvis blir hon den ny au pairen i denna familj, hoppas verkligen det så jag kan åka hem och veta att familjen klarar sig här borta.
Idag fyller för övrigt min vän lennie år, grattis till dig :)

Inte mycket mer att skriva, dagarna till helgen har redan börjat räknas ner, förhoppningsvis tar jag min in till nyc någon dag, så jag kan handla lite saker att ta med mig hem till alla andra där hemma. (syster jag lovar att du ska få en tröja) det är viktigast!
Nu ska jag försöka sova, puss och kram

Jag & systeryster. miss ya hanna!

Söndag

Det blev sent inatt iaf, så det var skapligt segt att gå upp för att jobba imorse.
Men tog mig igenom dagen, och har även hunnit med bio. Alice i underlandet i 3d, ja jag tyckte filmen mest var skrämmande, men den var ju snyggt gjord. och jonny depp var ju med, så den gick och se ;P
Jag är verkligen jätte trött just nu, får se om jag ska se en film, eller kanske bara sova för omväxligsskull!
Imorgon ska jag jobba från 10-19 och sedan på ett möte med alla au pairer från min grupp på starbucks, det ser jag fram imot :)
För övrigt räknar jag ner dagarna tills jag ska få komma hem, ska bli så skönt och ser verkligen fram imot det :)
Hoppas allt är bra med er där hemma.
Puss & kram från usa!

En extra puss till min man där hemma, saknar honom massor!


Lördag i usa

Lördag ~ inte mycket till lördag, känns som alla andra dagar här ;P
Hemma hade man festat, men här så kan jag ju inte göra det, kanske bra det. sparar mig tills jag kommer hem ;O har iaf jobbat ett par timmar idag, och sedan blev det st.patriks middag med lite folk ur släkten här borta. mycket trevligt, och det var kött och typ potatismos (PAPPA JAG SAKNAR DIN MAT) ja det var inte som i sverige helt enkelt, men helt okej. kul att prova mat ur en annan världsdel!
Efter jobbet så drog jag till rebecca, vi tog en kaffe på starbucks och nu ligger jag i sängen.
Alltid lika trevligt att träffa rebecca, vi har alltid något roligt att berätta för varandra. :)

Mycket skratt blev det med,
Jag- det känns som om jag kör mot enkel-riktat
Rebecca- Ja det gör det
Jag- inte så konstigt när vi faktist bara möter bilar
HAHA, jag körde mit enkel-riktat, och mötande bilar fick sig ett glatt skratt, samt jag och rebecca. det gick bra, och vi är ju trotsallt svenska, och vi är blonda, så ja vi får göra lite fel här borta. dom tycker om oss ändå ;)

Nu blir det att sova, och klockan är snart 11, ja ja. godnatt alla.
Nattis & Jag en jävligt rolig kväll!
Saknar dig gumman <3


Fredagkväll

Vad glad jag blev när jag kollade min blogg idag, så fina kommentarer jag har fått, och jag känner verkligen att jag kommer få ett bra välkommnade när jag kommer hem. längtar!

Idag har dagen gått så fort. började jobba vid halv nio (så tidigt mot mina vanliga tider) var helt borta pga att jag inte kan sova om nätterna, men dom första tre timmarna gick jättefort. sedan hade jag tre timmars rast och jag njöt av solen och pratade med familjen hemma på skype. alltid lika uppskattat <3
Sedan provade vi "jätte goda hamburgare" som familjen sagt att jag måste prova, jag tyckte det smakade som typ donken, men visst dom var goda ;P
Sedan så pratade jag med pierre och linda/chrille på skype och dom hade ju någotskrattanfall där hemma, men blev på mycket bra humör. för efter det samtalet kom en kines hit, ja hon kollade in om hon passade min värdfamilj eftersom at dom behöver en ny au pair. vet inte hur det gick, men hoppas för familjen att dom hittar en ny au pair så fort som möjligt för deras skull :)
Där efter var det middag, tvätta, och gå in till grannen, lite små prat och där efter bad!
Jag tog min prommenad och nu ligger jag här. hoppas jag kommer kunna sova snart. för det behöver jag. :)

Lite bilder som jag tog igår slänger jag upp med!

Anya i sin gunna


17 grader varmt och solsken


Jake


Ja har man inte tid att mata dom, så kan man göra så här ;D


Jag & Rayan


Puss & Kram

Mitt besked

Hej alla mina kära bloggläsare!
Jag skulle göra detta till en överaskning för min kära vän jessica, men jag kunde ju självklart inte hålla tyst när vi började prata gamla minnen, så jag drog det för henne ändå.
& då kan jag sluta spela teater här på bloggen ;P
Jag kommer åka hem från usa innom en snar framtid, tänker inte skriva när för det vet forfarande inte jessica, men jag kommer iaf åka hem.
Flyget är bokat, och det känns så fruktansvärt skönt. Jag är mycket nöjd med mitt beslut och hur mycket folk säger att jag ska stanna kvar så tänker jag inte göra det. Jag har inte mått bra här, jag har haft massa ångest och jag känner att det inte var menat för mig att vara här just nu.
Man kan inte vara en del av en annan familj om man inte känner sig tillräckligt bekväm, man kan inte vara glad när hela kroppen bara vill gråta. man kan inte spela teater hur länge som helst. och nu har det tagit stopp för mig, jag orkade inte mer helt enkelt.
Jag har fortfarande provat på att vara här så långt bort från allt tryggt, och jag är fruktansvärt nöjd och ångrar verkligen inte att jag åkte till usa, för gud så mycket erfanehet jag har med mig här ifrån!
Jag har mått mycket bättre efter mitt beslut och har nu ett leende på läpparna, för jag vet att jag kommer få åka hem snart. och jag kan då njuta av den tid som jag har kvar här i usa.
Min värdfamilj har sätt på mig att jag inte mått bra, och stöttar mig i mitt beslut, och det gör att mitt beslut känns ännu mer rätt.
Hoppas ni forfarande vill följa min blogg, för som sagt kommer fortfarande skriva om mina dagar som jag har kvar här i usa. och dom kommer verkligen vara mycket mer posetiva än dom var för bara en vecka sedan, (många har redan kommenterat att jag verkar gladare, och det är jag verkligen)
När man sänger en dörr, så öppnas en ny! (någon smart person sa detta, och jag tror på det)
Puss & kram från usa.


Jag & jessica- långfredagen förra året!
<3

Onsdag

Denna dag har varit bättre än gårdagen, tack och lov för det!
Jobbade på morgonen, sedan hade jag ett par timmar off, och jag pratade med min mammi där hemma, sedan åkte jag och lämnade tillbaka mina älskade skor, hur mycket jag än ville ha dom så passade dom inte tillräcklig bra! usch fan då var jag inte glad, men fick iaf tillbaka mina pengar...
Sedan så har jag tvättat tre maskiner, bland annat mina lakan, så kan gå och lägga mig i en härlig säng. Sedan så har jag varit ute och gått en sväng, eller ja nästan en timme med pojkarna i solen, jätte bra väder här. hade det inte blåst så kunde man tro att det var försommaren! och så vet man att ni har snö i sverige ;P
Min värdmamma är på ett möte men någon som kan tala med andar, ja jag tycker inte om det. fan ryser varje gång hon börjar prata om det. men hon kommer tillbaka snart hoppas jag så jag kan gå och sova, för jag är verkligen jätte trött. och imorgon har jag alla barnen helt själv, ja önska mig lycka till. jag lär behöva det!
Nu lyssnar jag på winnerbäck och alla barnen sover. skönt!

när man hör lasse så slappnar man av, och han ger än alltid ett leende på läpparna. Hans låtar har alltid bra minnen med sig. Lasse = jessicas båt = sommar = må bra!


tisdag

Varför kan inte barn alltid vara änglar och verkligen inte bråka med än?
Fan idag har ungarna här gjort mig galen precis hela tiden!
Bajs på väggarna för att den älsta alltid tar i bajset om man inte hinner med och ser precis när hon bajsar. och sedan på kletar hon det lite överall. Hon skriker i mitt öra så högt hon kan bara för att hon tycker det är kul, hon har förstört min dator så att tangenterna är hur sega som helst att trycka på...
Hon har slängt alla mina saker i mitt rum överallt så måste städa nu när jag slutat jobba. Ja va fan kan inte barn vara änglar hela tiden för? det skulle vara så mycket lättare då!

Har iaf tvättat alla mina kläder idag, en maskin av barnens,
varit ute och gått med ellinor och sedan har jag varit på gallerian och kollat när mina skor är klara, inte än och jag måste tillbaka på fredag.
Sedan har jag provat lasange idag, men utan kött, ingen hitt ;P
Nu ska jag ut och gå och skrika lite för fan ungen gör mig galen nu!
Hoppas eran dag har varit bra.
Puss & kram


M som i måndag

Måndag och jag har haft halv dagen off. Så skönt, först var min handledare här från cc och vi satt och pratade lite på morgonen, sedan tog jag bilen till gallerian där jag var igår.
Hittade mina skor, och köpte dom! 90 dollar= 637 kr i svenska, helt okej för mina skor tycker jag!
Men måste börja vara lite sparsam med mina pengar snart, tycker dom har försvunnit lite väl mycket denna helg ;P

Alla människor som jobbar här i en affär är verkligen hur trevliga som helst, här blir dom anställda för att prata och sälja saker, att vara trevliga och småprata med kunderna. Man blir så glad när man kommer in i en affär och det första man får är ett leende och ett " hej hur mår du" och man svarar bra, och så ställer man samma fråga tillbaka. det kan verkligen göra en dålig dag bra genom att shoppa!

Jag har annars varit själv med pojkarna idag, det gick jätte bra.
- middag
- bad
- vi lyssnade på håkan hellström = sommarkänsla!

Nu ligger jag i sängen, ska läsa lite i en bok som jag har lånat till mig, längtar tills denna vecka är slut, för fan ska jobba varje dag nu till nästa fredag, då har jag halva dagen ledig. ganska tufft schema när jag går mellan 8-10 timmar om dagen nu i 1 ½ vecka! men men bara hålla god min och njuta. det ska visst bli bra väder från och med onsdag, det hoppas jag verkligen så att jag kan gå ut!
Hoppas även på lite bowling med rebecca frammåt helgen på kvällen där, eller kanske en bio eller något? vi får se ;D
Puss & kram


Söndag

Godkväll, ligger i min säng, ja det har jag nästan gjort hela dagen ;P
Men tog en snabb tur till en galleria idag med ellinor och en ny au pair som heter lizz tror jag. Mycket trevligt, men jag hann inte handla något. Hittade dock mina nya skor som jag ska åka och köpa imorgon tror jag eftersom att jag inte börjar jobba fråns vid tre imorgon (Y)

Det finns inte så mycket att säga, en sten har släppts från min mage idag, känns verkligen sjukt skönt!
Annars så hoppas jag ni har det bra där hemma i sverige. Imorgon hoppas jag på solsken här borta.
Nu blir det true blood och sedan sova tror jag.

P.s Jag saknar jessica edmark hur mycket som helst.
d.s


Shopping i NYC!

Lördag & det var New York som gällde idag!
Både jag och rebecca kännde nog samma sak, jag vill stanna i sängen hela dagen. båda var jätte trötta och sega. men vi tog oss till nyc iaf. Ösregn, storm och svinkallt. men vi gick hela 9 timmar på stan.
Fram och tillbaka! tack vare rebecca så fick jag verkligen känna mig som en nyc bo idag, vi åkte taxi, vi åkte tunnelbana, vi gick runt ja som om vi bodde där lite (men med lite vilsnare ansikten än nyc borna) ;P
Vi kollade in alla roliga affärer i många timmar innan vi bestämmde oss för att gå och äta. Hard rock café blev det, och jag var verkligen mäktigt imponerad. fan åker ni till nyc så måste ni besöka det. sjukt coolt!
Sedan så forsatte vi dagen med affärer, tunnelbanor hit och dit. Jag stortrivdes, även att både jag och rebecca var sjukt trötta, blöta och kalla.

Tillsut bestämmde vi oss för att ta tågena hem, rebecca följde mig till mitt tåg så jag skulle komma på rätt, och och lov för det. men hennes tåg var inställt pga vädret?
När det regnar, blåser eller snöar här så blir alla människorna i usa helt off, dom kan inte göra ett skit! inte köra bil, inte köra tåg, inte någonting. hahaha! men hon kom hem, och resan blev mäktigt dyr för henne om jag fattat det rätt. Ja min värdfamilj sa att strömmen hade gått, och jag såg att ett par träd låg över vägen när vi åkte hem, kanske var det lite dåligt väder ändå? men fan man är ju svensk, och vi tål mer än dessa människor ;P

Nu skulle jag sätt på True blood, men har ist pratat med Agge, sjukt länge sedan man pratade med honom, så vi har skypat i nästan två timmar, helt otroligt fort tiden går. men mycket roligt, och har saknar honom massor nu när man tänker efter. och nu är klockan mycket så det blir att sova, är jätte trött efter en heldag i nyc!

Tack till rebecca som verkligen fått med mig på en helt fantastisk  helg, jag uppsakattar det verkligen hur mycket som helst. :)

Revbenspjäll blev dagens mat, och det var sjukt mycket mat, och det var verkligen jätte gott!


rebecca


Rebecca inne på T&R, jätte stort, fan tre våningar med ett pariseljul i mitten?


En äkta turistbild



Ja det här är det som hela min lön för denna vecka gick till, mycket nöjd!

3:bh:ar
I<3 NY tjock tröja
linne
Kort jacka
Shorts
massa svenska saker från ikea.
Sedan har jag inte bild på ramen, tofflorna och den rosa tröjan.
2:Tändare I<3 NY
Min parfym som jag letat efter i sverige men den finns inte där, den hittade jag här. lycka!
Solpuder



En dag på ikea =)

Hellu alla härliga läsare, hann inte uppdatera bloggen igår. sorry ;P
Igår jobbade jag mellan 10-14 och sedan så vid klockan halv 5 så lånade jag familjens bil och körde helt själv till rebecca, som jag bara varit hos en gång innan! jag körde lite fel, och fick fråga om vägen ett par gånger. och var lite små stressad för att inte hitta vägen trots att jag frågade folk, men en timme efter beräknad tid som jag skulle varit framme så kom jag tillslut fram!
Rebecca och jag skulle sedan ta oss till ikea, ja det var ju lättare sagt än gjort? vi åkte lite fel här och där och såg oss omkring, men vi hittade fram. vilken tur att jag har lärt mig vart tutan sitter och hur man sicksackar fram mellan alla bilar, precis som alla andra amrikanare! haha, man ska följa rytmen säger min värdpappa, och störst bil går först ;)

Vi tog oss som sagt fram, och rusade nästan intill ingången, vi var hungriga, och ville ha svenska köttbullar, och det fick vi ju med! LYCKA! har inte uppsakttat svenska köttbullar så mycket som jag gjorde igår, det var helt himmelskt :) Vi gick sedan en sväng runt på ikea och köpte jag en ram och ett par tofflor. :) Rebecca satte fart mot affären utanför där maten fanns, vi shoppade loss på alla svenska mat saker mat och godis! därefter fortsatte vi in till en galleria och tittade lite bland alla affärer. jag gick där ifrån med en jätte fin rosa tröja.

Sedan bar det av hemmåt med rebecca mot massapequa i regn, vi tittade lite på tv när vi kom hem och där efter så blev det lite tv tittande och sedan runt tolv tiden så blev det sängen, och vi båda somnade direkt när vi la oss på kudden!

svenska köttbullar!


Rebecca!


Tack

Tack till alla där hemma som finns och stöttar mig igenom denna resa som inte har startat speciellt lätt för mig, men ni där hemma ALLA där hemma har verkligen hjälpt mig att klara dessa dagar som jag nu har genomgått!
Jag är alltid lika glad när jag går och lägger mig på kvällarna, för jag vet att jag klarat ännu en dag, och jag har ännu en dag att vara stolt över.

Mina värdbarn har varit änglar idag, dom har verkligen visat sin bästa sida, och det har verkligen underlättat min dag. Men jag måste säga att ha tre barn att passa på samma gång, ja det tar på krafterna. ;P
Vi har dansat, vi har ätit, vi har badat, vi har sovit (eller ja inte jag, men dom) vi har varit ute och gått, vi har sätt två gånger på happy feet, och jag har själv sätt på Den där mary. Ja dagen har varit ganska så bra i helhet.
Nu sitter jag i vardagsrummet och ser flickan hoppa på sin trampolin, ja jag tycker hon borde gå och sova nu? och att familjen borde skaffa lite rutiner för henne, men det är ju inte upp till mig ;P

Min helg ser ut så här.
Imorgon jobbar jag till två, där efter ska jag skypa med familjen och pojkvän- efter det ska jag på hemligt uppdrag med rebecca som jag berättar om imorgon!
Lördag blir det NYC och jag ser fram imot det så jävla mycket.
Söndag blir det ensammen hemma i huset hela dagen, så jävla skönt, och där efter bio med ellinor.

Jag hoppas helgen blir bra, ja den måste bli det med alla dessa saker inplanerade.

En extra tanke åt hjärtat där hemma som ligger och sover ;D
PUSS ;*





Grattis linda =)

Godmorgon godmorgon, hoppas det är bra med alla där hemma!
Min dag börjar om en halvtimme, har alltid "sovmorgon" till 10.00. rätt så skönt faktist,
min svenska mobil är iaf fixad, eller ja fixad är den ju inte. men jag kommer få ett annat nummer och kort från sverige så jag kan stänga av mitt abonomang nu när jag är här. (ETT SMS KOSTAR 4KR) helt sjukt dyrt, ska ska få ett kontantkort ist.
Jag vet inte om jag ser fram imot att gå upp ur sängen idag inte, fan det är grått och tråkigt på himlen, och det ska börja regna jätte mycket idag. JAG VILL HA SOLSKEN!
Aja om man skulle ta sig i kragen och göra något av denna dagen med då kanske?

Juste ja, det var ju därför jag gick in på bloggen:
Idag fyller min kära väl Linda där hemma 24 år, och jag vill bara passa på att önska henne grattis så mycket på hennes födelsedag, och hoppas hon får en bra dag där hemma. & om inte annat en mycket rolig helg!
Saknar dig och alla andra där hemma!
PUSS ;*

linda till vänster och emma till höger.
bild från den helgen vi var på pumpen, =)

onsdag!

En dag i taget, ja det tar jag verkligen. Idag har dagen varit upp och ner totalt!
Men kvällen har varit bra som vanligt. Bada alla tre barnen och gav dom mat, och blev klar 30 min innan jag brukar, sjukt glad och sjukt trött var jag.
Annars har det inte hänt så mycket idag, har varit ute och gått två gånger, en gång med ellinor :)
Imorgon behöver jag all lycka som jag kan få, ska vara helt själv med alla tre barn i 10 timmar. gud hjälp mig ;) haha! nej men jag tror det går bra, men kommer vara jätte trött imorgon!
Nu ska jag titta lite på true blood och sedan sova.
I helgen blir det nog antagligen new york city, fan vad roligt det ska bli :)
puss & kram


tisdag

Heeej, vädret idag har varit toppen! har faktist gått runt i bara linne idag, jätte skönt!
Men får väl se, kanske var lite väl tidigt att dra av sig långärmaden. hoppas jag inte blir sjuk bara!
Dock har jag haft huvudvärk hela dagen, men flickan är ju sjuk så kanske därför...
Hoppas allt där hemma är bra, saknar er alla det vet ni <3
Dagens bästa var en utav de tre prommenader som jag tog, och den var med ellinor, alltid lika roligt att kunna få prata lite med någon. & fick se parken (jättestor skog med gångväg i) idag som är typ 3 mil lång om man vill gå så långt.
tror jag ska ta mig en prommenad där imorgon.

ellinor och hennes värdbarn


jag och mina små gullungar under dagen :)
(sminkade mig och plattade håret för första gången på tre veckor typ, haha!)


Nu ska jag sova, puss & kram!


Yo gabba gabba!

Jo innan jag går och lägger mig helt så måste jag bara lägga upp detta.
Ja detta är då det som jag får titta på när flickan ska se på tv. NICK. JR är det ju självklart som gäller.
så bli inte förvånade när jag kommer hem och är helt efter med allt jag gör. för som sagt varje gång tvn är på så är det detta program eller happy feet som är på. haha!






Vardagslivet i usa?

Hellu!
Finns inte så mkt att skriva, känns som jag alltid skriver samma sak om alla dagar, men jag har iaf gjort dom vanliga sakerna. städat, diskat, tagit hand om anya, badat barnen, varit ute och kört i bilen. suttit vid datorn osv. Varit ute och gått tre gånger idag, alltid lika SKÖNT i vår solen!
Nu kommer mamma in till mig och säger att flickan har spytt, ja då blir det att ta hand om en sjukling imorgon! kul... här är lite bilder.
Puss & kram från usa!

det är inte alltid lätt att ta sig fram med denna barnvagnen!


Ja när man ändå står vid ett trafikljus så kan vi ju ta ett kort ;P


Haha, ja hon är ju för snygg ibland!


Söndag natt här i usa

Nu bloggar jag från min svenska dator. fy fan vad skönt det är att ha min älskade dator tillbaka!
Detta betyder att jag nu kan få se och prata med alla mina kära där hemma med en bild :) bara längtar!
Lite smått jobbigt dock, sitter och får radera hela tiden, för jag tänker och skriver utan åäö nu. haha.

Dagen har varit bra, det har varit typ mellan 10-15 grader varmt här. jätte skönt, har varit ute och gått med tvillingarna i en hel timme med bara en tunn långärmad! solen gör mig glad med, så dagen har varit mycket bra.
& så fick jag ju mitt internet :)

Kom nyss hem från ett besök på bion med rebecca (en jätte trevlig svensk tjej) vi såg dear john.
Ja inte en passande film för mig just nu, en kärleksaga, både jag och rebecca tjöt oss igenom filmen. den påminnde mycket om the not book, och den var verkligen hur bra som helst.
Men som sagt, mycket kännslor, men kännslor är ju tur att vi har.
Mycket kul att rebecca hängde på och kollade bio, det var nödvändingt att göra något annat än att sitta i huset hela kvällen eftersom jag har jobbat hela helgen och tillbringat min tid här mestadels.
nu ska jag ta och sova för jag är verkligen jätte trött!

Puss & Kram



Anya 3 ar! Grattis

Kalas har det verkligen varit har idag!
Anya har fyllt hela tre ar, och huset var fullt fran 11-16, lunch serverades och tarta!
Mycket trevligt, men sa manga manniskor pa samma gang som man inte kannde, men dom var trevliga :)
Dagen har varit battre an igar!
Tartan har ar verkligen hur acklig som helst, massa glasyr och bara socker. hahah! men man kan ju inte gilla allt, jag vill ha vanlig hedlig prinsesstarta, skicka over det tack! :P
Fick ett paket fran sverige idag med ett linne, och en hudkram. tack mamma, och det roligate i paketet var en "tackning" som min 17 ariga syster hennes tva vanner + pojkvan hade gjort. det stod (jossan <3 sedan - vi saknar varan fylle chaffis) sa sott :) hahaha!

Var iaf nyss ute och gick, det ar kvall har typ 21.00, och jag har musik i oronen, och en polisbil kommer bakom mig med blaljus och serener, skojar inte att jag blev livradd. sedan gar jag 200 meter till, da kommer ett gang med tonaringar bakom mig typ 10 stycken, och jag trodde jag skulle bli nerslagen eller nat. men det gick bra. ska nog inte ga fler lordagkvallar nar det ar folk ute :P

Nu ska jag bada, lasa min bok, se pa film och sedan sova! ar verkligen hur trott som helst.
Hoppas ni har haft en bra lordag dar hemma.
Puss & kram

Prinsessan pa sin 3:ars dag!




Manniskorna har i usa ar helt galna att ha tema fodelsedagar, sa iar blev det Anyas gula van fran tv. Bobbsy tror jag han heter. sa vi hade koppar, hattar, talrikar, ballangor osv med denna gula sak. Detta ar tartan :P

angest

Goddagens, antar att det ar dag nu nar ni laser detta. hos mig ar det kvall och just nu hos er ar klockan lite over halv fem pa morgonen.
Denna dag har inte varit bra, har verkligen haft angest for allt, men antar att det ar helt okej att ha det nar man ar sa langt bort fran allt tryggt!

Tog pojkarna med mig ut pa 1 timmes prommenad idag till att borja med, mycket skont!
Sedan har jag varit pa lunch for anya med hennes tre sma vanner, och at hamburgare (andra gangen pa en veckan) inte bra! men sedan sa kom jag hem och pratade med mamma och pappa, mina anglar!
Dar efter borjade jag baka helt misslyckade bullar, dom jaste inte, och dom blev helt fel.
Men skyller pa att svenska bullar ska man gora i sverige och inte usa! hahaha.
Ringde ellinor nar jag slutade och vi gick en svang ute, var mycket skont att komma ut och ha lite sallskap...
Har skickat mejl till flera olika tjejer idag, och hoppas man kan hitta pa nagot med nagra snart.
borjar bli fruktansvart trakigt och lamt att bara jobba och inte ha nagot socialt liv har, maste skaffa mig det nu! sa onska mig lycka till... Sorry for detta demprimernade inlagg! hoppas morgondagens inlagg blir roligare!
Imorgon ar det kalas har, gud hjalp mig, kommer vara sa trott imorgon. men det ska bli roligt.
hoppas alla kommer ha en bra helg! saknar er dar hemma.
Puss

Collide

Haha, gillar verkligen kommenatrerna fran igar, ja jag var ett monster nar jag var liten, badade och skvatte vatten over hela badrummet med min vanner, tror jag bellan och emma var varst dock? :P

Dagen i sig har varit upp och ner, bade bra och dalig vill saga.
Borjade dagen med att sminka mig, blev lite gladare av bara det, sedan akte vi och storhandlade med tvillingarna, och dar efter blev det att ga ut och ga med dom helt sjalv :) mycket skont!
Traffade aven familjen mitt i mot oss, jatte trevliga manniskor, och sanen i familjen var lika gammal som mig, han var jatte trevlig, och lovade mig att lara mig surfa i sommar om jag nu vill det. far se hur det blir med det :P
Kom hem och fick kora flickan for sin napp som hon ska ha mitt pa dagen, sa jag korde henne tills hon somnade, dar efter hem och snacka med min alskade mamma och kille!
Dar efter var det bad for alla tre och sedan en god middag.
Nu har jag suttit med bade carro och frida pa skype. jatte skont att snacka med tjejerna som man kom hit med och hoppas vi kan ses snart. saknar ju er :)

Vill angna en liten rad at min kara mor som har fyllt ar idag. 4/3 ar hennes datum, GRATTIS kara mamma, synd att man inte kunde vara hemma pa din fodelsedag, men jag lovar att vara hemma pa nasta :)
Hoppas du haft en bra dag, och jag alskar dig.

Nu blir det dusch och sedan sangen, trott och har en lang dag framfor mig imorgon.
Pussssssar och kramar!

laten som far mig pa gott humor, alltid, bara alskar den!


Anya, Ryan & Jake

Uppdatering fran andra sidan jorden igen :)
Blir sa glad nar jag hor att alla hemma som jag ar nara laser min blogg, det ar sa roligt att sa manga vill ta del av min reasa pa ett eller annat satt.
Idag har jag inte gjort allt for mycket faktist, men ar anda jatte trott! har sovit daligt tva natter i rad, och det ar ju inte sa bra nar man ska jobba med barn en hel dag.
Men har iaf kort bil idag, fort sa tog hela barnaskaran + mamman och jag flickan i bilen for att sova. hon sover bara i bilen sa det ar en halvtimmes korande varje dag, och idag var jag chaffor for att lara mig vagen!
Den var inte sa svar, men allt ser ju lika dant ut, och sa tycker mamman att jag borde kunna orentera mig genom west och noth, ja eller hur. vad ar vad? hahaha!
Dar efter var det min rast, och jag tog en 45 mins rast prommenad, och det ar alltid lika skont, sedan lanade jag bilen for att inhandla snapper (ice te typ) sa gott!
Dar efter har jag badat flicka, jag ar alltid lika blot nar jag kommer dar ifran, och sedan atit lite mat.
Ska forsoka sova snart och imorgon ar det full rulle igen.
Har lyckats fa in mina bilder i familjens dator antligen, sa har ar lite bilder pa barnen, mest pa pojkarna eftersom jag tar hand om dom mest. har massa kort, men det kommer upp sa smaningom! :)
(langtar tills jag far internet pa min dator pa sondag)
Pussar & Kramar har fran USA, saknar er dar hemma som varje dag!


ryan och jake

Anya pa sin trampolin

Anya i sin vagn nar vi var ute pa prommenad

Ryan

Jake

Ryan & Jake

Ryan & Jake


Ryan & Jake


Ja att ha tva sovande sma anglar pa sig, ar mycket jobbigt, men hur gulligt som helst!


tvatta,stada,mata,bada ~

En mycket trott Josefine som uppdaterar just nu!
Filmen igar var sadar, effekterna och sa var verkligen jatte coola, men hade forvantat mig mer av filmen. men vet inte, kanske missade halva befattningen av sjalva filmen for jag var sa trott. vem vet?
Kom hem vid ett och somnade inte frans tre. ja trott!

Gick upp 10 min innan jag borjade idag, tog pa mig mukisbyxor som varje annan dag, och matchade snyggt en turkos troja med ett rosa linne? barnen bryr sig inte hur man ser ut. haha!
Har inte haft smink pa mig pa en hel vecka natan och ser hur sliten ut som helst. stackars barn haha!
Men man orkar inte ga och fixa sig nar man vet att barnen dreglar ner an hur eller hur, eller att dom kastar mat i haret och spottar lite fint pa en, ja det ar min vardag. men jag borjar gilla den mer och mer, aven om man kan ta bort spottande och maten i haret :P men det tillhor!
Idag har jag tvattat, vikt tvatt. last en bok 7 ganger, satt pa happy feet. och bara underhallit tre underbara ungar. ja det ar verkligen ett heltidsjobb. :) (har aven badat alla tre)
Middag med familjen avklarad, blev helt klart godaste maten, kyckling med brockolie och ris. muuums.
Nu ar klockan bara halv nio, men eftersom jag inte kunde sova sa bra igar sa ska jag se pa nagon bra film och sova sa fort som mojligt.
Dagen har varit jatte bra, och var forsta gangen jag pratade med min mamma/pappa/pierre for att jag var glad, och inte ringde dom for att jag var ledsen. kanns bra. (Y)

Har ar en bild fran skolan, alla dessa manniskor gick jag med i samma klass, det var tva stycken till klasser :)




mandag!

Mandag och den nya dagen pa min vecka :)
Borjade dagen med lite sovmorgon ( eller ja lang sovmorgon da, anda till halv elva ) det var skont, och dar efter pratade jag pa skype med min kara familj, dar efter aven med fanny som ar helt underbar pa att peppa mig. och aven med min kara van johanna :)
Borjade sedan jobbarpasset som bara var pa 5 timmar idag med att tvatta och stada lite. dar efter blojbyte som jag faktist har blivit riktigt bra pa maste jag saga. haha!
Laste lite av en bok som jag fick lana av rebecca igar och sag sedan pa en barnfilm helt sjalv i huset med tvillingarna som sov. hade rayan pa magen nar jag kollade pa den och han sov dar hela filmen. jatte mysigt.
Efter mitt jobb pass sa tog jag en dusch och sedan tog jag mig frihet och fragade om jag fick lana bilen helt sjalv for att aka en svang till en mataffar, tveksamt var det i borjan men sedan fick jag det.
Musik pa hog volym och en sjungade jossan, ja sa var det nar jag begav mig. gud sa harligt det ar att kora bil nar man inte gjort det pa ett tag! (backade till och med in den dar jatte stora bilen pa parkeringen utanfor huset nar jag kom hem, inte for jag vet hur jag lyckades for ar verkligen vardelos pa att backa bilar, men det gick)
Kopte lite choklad och snapper som ar ice te har, jatte gott. nu blir det middag med familjen har, och sedan ikvall ska jag ga pa bio, avatar som alla andra nastan har satt nu, men ska se den i 3d, tror det blir as grymt.
ska ga med en tysk tjej och sedan ellinor, tror det blir bra!

Lagger upp en bild fran balen pa mig och fanny! vill ha sol varme och bad nu. sommar!


Alskar och saknar er dar hemma!
PUSS :*

helgen!

Heeeeelg, ja det har varit hur skont som helst!
Igar sa jobbade jag dock till sju pa kvallen, men det ar anda skonare med helg. :)
Igar madde jag inte alls bra till en borjan, men sedan pa kvallen sa blev det mycket battre. efter jag pratat med alla mina kara hemma. jag jobbade mina timmar, och akte aven och handlade med mamman, jag fick min efterlangtade ben and jerry glass. LYCKA! korde dit men inte hem, var spannade att kora en sadan stor bil. och det gick bra :) efter mitt pass akte jag pa bio med grannen ellinor.
(hon var mycket trevligare an vad jag trodde) vi sag den nya bion velintines day, och den var jatte bra :)
alla ni som skriver mejl pa min facebook. jag kan inte oppna dom, sa skicka mejl pa hotmail ist eller bara et inlagg pa facebook. for denna dator ar sa seg. sa bara langtar tills jag kan fa min egna dator med internet!
Filmen igar var iaf jatte bra, vet inte om den kommit till sverige an? kanske kanske inte, men tycker vekligen ni ska ga och se dom om ni har mojlighet.

Dagens : borjade dagen med att se delar av foraldrafellan och satte mig sedan vid datorn.
Lyckades lagga in fel nummer till rebecca som jag skulle aka och mota, sa min kara mamma fick leta fram det pa facebook at mig hemma i sverige. typiskt mig...
Men traffade iaf rebecca och vi pratade om alla mellan himmel och jord. vi at pa en resturange, jag at min forsta chees burgare, men den var mycket godare an donken :P vi spenderade 5 timmar med att kolla affarer, tog en prommenad och sedan gick hem till henne. nu ar jag hos min vardfamilj och pa mycket bra humor!
Nu ska jag snart ata lite fruktsallad och sedan ta ett bad och dar efter se hela foraldrafallan. helt kar i barnfilmer nu for tiden. haha!
Dagen har varit super, och hoppas eran sondag har varit bra. har ett mycket spackat schema nasta vecka, sa ska njuta av min halva dag off imorgon :)
Tycker det ar roligt med nya lasare (sophie din kommentar gick fram, saknar er pa jobbet) saknar aven er alla andra hemma. massor!
Pu