-

Jobb igår, mellan 7-15 och sedan även en sårvårdsutbildning, mycket intressant och mycket bra till sommaren när jag ska jobba. sedan blev det middag med sophie, och hon hade gjort thai gryta. muuums.
fotbollsmatch i totebo, och det blev 2-2. mycket kämpa från min sida och fick nästan spela hela matchen, ja för fan vad jobbigt det var. har ju 0 i kondis. men tog mig igenom matchen och fick mycket beröm. det tackar man för! idag kan jag knappt röra mig, träningsvärk överallt.
nu har jag och macke städat hela huset, och ikväll ska jag till jessan, medans syrran har fest hemma!
Men nu blir det lunch med anna i stan!
pöss


vampire diaries

Jag säger bara ett ord vampire diaries, jag har blivit fast i det som alla andra som här sätt det, det är ju verkligen hur bra som helst. man kan inte sluta titta!
Har ett avsnitt kvar, och jag vill inte se det för jag vill inte att det ska ta slut, och ja vill inte vänta evigheter på att en ny epesod ska börja efter typ HÖSTEN, det är ju för fan hur lång tid som helst dig. haha.
Jag förstår inte att vi människor i sig har blivit så intresserade av dessa vampyr fantasier, alla dessa olika filmer och seriger som har gjorts, och det blir bara bättre och bättre.

skådespelarna är ju inte fula heller, varför ska dom alltid vara så snögga? ;D

uppdate

Helgen var verkligen jätte bra, hade jätte trevligt både fredag och lördagen.
Lördagen blev det att fira elin som fyllt 20, mycket trevligt. gick till palle och sahara en sväng med åkte ändå hem ganska så tidigt. pierre var med hemma hos elin, och han hade mycket trevligt han med :)

Igår så spelades det match i o-hamn, och ja vem gjorde inte första målet? ;D jooo jag. och jag nickade in bollen, jag som hatar att nicka. haha. men slutresultatet blev iaf 0-11 till oss. rolig match att spela och hoppas matchen på torsdag kommer bli lika rolig!

Här är en bild sedan i lördags- lite lagom full ;D

Sol sol härliga sol

Dagen har bestått av häng med fanny jakob och anton! mycket trevligt.
var jätte skönt att bara stoja och stimma med gamla goa vänner, blev att äta en skagenbaguett från tant grön i fannys trädgård och sedan kubbspel. jag & jakob vann ju självklart ;)

Snart ska grillen tändas, pirre jessica och davidsson kommer hit, ska bli grillat och sedan hoppas jag på lite mer kubbspel. känner att det är ju så trevligt i detta väder, även att jag suger på just kubb! haha.
Nu till att förbereda maten.
Puss på solen och det varma vädret, hur skönt som helst ju :D

jag tycker man borde dra ihop ett gäng och åka och fiska! jag här när vi överaskade morfar, men man borde kanske inte ha skinnjacka och denna klädsel på en fiske tur. haha

är sommaren påväg nu?

Solen är framme idag, och gud vad varmt det är!
Började dagen med en prommenad med johanna, men den blev inte så lång i värmen. sedan stekte vi ett tag och nu har jag legat i solen en timme här hemma med. ska laga lite mat nu, och om två timmar är det träning.
Puss ;*

5 fixade bilder!












onsdag

Tvätta- laga mat och sedan se på vampire diaries, är helt inne i det just nu. sssså bra! ikväll blir det fotboll med johanna & kanske sophie!

Dagens klädsel.
Rosa tröja- hm
Leggings- gina



Josefine


hurrahurrahurra

32 år fyller pierre idag. :)
Grattis grattis grattis hjärtat. hoppas din dag blir superbra!

jag älskar dig

akta er för getingar

Häng med min kära vän jessica idag, åkte hem till henne, drack kaffe och snackade lite skit. alltid lika trevligt! Jag fick mig även årets och jag tror det var mitt livs första jetingstick, ajaj. trodde jag skulle behöva ta brot armen eller nåt. fan det blev svullen och gjode ont. men nu är det bra igen >.<
Hämtade sedan upp soffan och johanna, fotbollsträning. idag var det riktigt roligt att träna, kännde att jag fick ut något av den. just nu sitter jag här och nyser, dragit på mig en jätte förkylning. heja heja!


<3

Grattis till min pappsi som blir 44 år idag!
Alltid lika roligt att något fyller år, han fick ett fint armband av oss i familjen, då blev han glad! :)
Hoppas din dag har varit bra.
PUSS

jag & pappa på flygplatsen när jag åkte till usa

morfar rolf

Hipp hipp hura för min kära morfar!
70 bast, ja nu börjar du ju snart bli gammal, haha. Helgen har bestått av att fira honom, i fredags så överaskade vi honom ute i risebo där han hade blivit kidnappad av alla "killar" från släkten på en helg med fiske. men på kvällen kom resten av alla från släkten upp dit med mat dryck och självklart tårta.
Att se hans leende då, ja det var verkligen hur roligt som helst.
du är värdens bästa morfar.




-

Nu tar jag bilen till loftahammar.
Återkommer till bloggen när jag har tid och lust, känner att mina senaste inlägg inte varit så roliga så då kan jag lika gärna bara skita i att skriva.
PÖSS


kämpa

Gick brevid på dimensen idag på kungshöjden, det gick jätte bra!
Ska gå brevid nästa vecka med en dag. Känner verkligen att jag trivs jätte bra. jag fick även mitt sommar schema, kommer jobba minst 3 gånger i veckan. känns kanon!
Annars så har inte ett skvatt löst sig som jag ville, men jag ska kämpa mig igenom detta med, på något sätt, även att allt ser mörkt ut så ska jag klara detta med.
Tack till min kära vän fanny som var här igår ;*
Imorgon får jag se vad som händer, hoppas på inte allt för mycket. kanske flyr till loftahammar ett tag. får se. vill bra bort just nu


-

Skjut mig i huvet.
skulle inte känns som någon större skillnad nu ändå.


-

Varför kan inte jag bara få ha det bra?
Varför måste det alltid hända något som man verkligen inte vill ha med att göra?
Varför kan inte bara jag få vara lycklig för en gångs skull?


Vissa dagar så kan jag sakna
Tryggheten från gamla dagar men det finns inget som kan få dom tillbaka
Ibland vill jag återvända
Men det finns ett litet dilemma
Det känns som skorna börjar klämma
Och jag får växtvärk jag måste lämna

HEJ SOLEN!

Solen lyser himlen är blå ja vad det är skönt att leva då!
Har varit en sväng på sjukhuset, det gick bra. & även ätit frallor i solen. nu ska jag ta mig en prommenad, känner att kroppen börjar bli lite väl stor. så lite motion måste jag få mig idag.


bjudna på middag.

Söndag och jag måste verkligen säga att jag var bra seg i kroppen, såg på ett ex antal filmer och bara slöade i soffan! sedan körde jag och älsklingen på en söndagstur i bilen (ja det där var ju bra med vuxen poäng) och sedan så blev vi bjudna på mat hos linda och chrille.
grillspätt och till efterrätt varma bananer med smält choklad. muuuums, ett jätte bra avslut på en slö söndag.

lördag kväll, slutade i utgång

Gårkvällen var verkligen kanon!
Började med att äta på pizzan med några kära vänner, sedan fortsatte vi hem till tim och förfestade lite, var inte meningen att det skulle bli så mycket. men jag och sophie fick en stark lust att åka in till stan och gå på palle, och så blev det. mycket dans, skratt och träffa massa roliga människor som var länge sedan man såg. 
Blev en hyfsat tidig hemgång, gick runt två, och åkte då hem till en helt underbar pojkvän.
Mycket bra kväll!
Denna bjuder jag på. haha
en förbannat skitig spegel, men här är vad jag hade på mig igår kväll

min pappa in mitt hjärta

Dagen har varit lång och jobbig hittils. men hoppas den blir lite bättre nu!
För övrigt har min fader ola tagit sig i kragen och skaffat hotmail och även facebook. värden går sakta men säkert frammåt. mamma var lite snäll och fixade en jätte fin profilbild åt honom.
ett skratt förlänger livet! :D


fredagsmys

pappa har sprejat mina skor som jag ska ha imorgon, det svider i ögonen och luktar starkt med frätande spray! ja ni kanske förstår hur jag menar.
Idag har jag jobbat sedan så har jag bara varit hemma och slöat framför tvn med familjen och pojkvännen. skön fredag, men hoppas det blir lite mer livat imorgon kväll. är sugen på en kväll på palle? men vi får se hur det blir med det. har inte en aning vad alla andra ska göra i helgen.
Imorgon 06.45 ska jag befinna mig i totebo för att plantera skog?!
ja jag berättar mer imorgon, måste sova nu för att kunna gå upp klockan 05.50 på en LÖRDAG morgon.


förövrigt saknar jag hänget med bruden på bilden.

-

Inte en bra dag, jag försöker klättra men faller ner igen.
ibland blir man lite för besviken
ja det är väl bara inte en bra dag, man har visst sådanna ibland


emma dag

Hellu, nu har emma varit här och druckit kaffe och vi har snackat massa skit.
fan va jag har saknat den tjejen! får ta och hälsa på henne snart i hennes nya håla o-hamn ;)
Träffade även nova en snabbis och ja hon var glad att jag var hemma om vi säger så! <3
Nu har jag gjort lasange och det gick ju bra, bara att köket alltid blir ett bobnedslag när jag gör något, så måste ju städa så mycket. ;P
Snart kommer älsklingen och då ska vi äta, sedan ska jag åka till sjuka soffan med lite mat som tröst. där efter till linda där hon har alla syskon på besök nästan! haha.

dagens klädsel:
linne- gina
tröja- gina
glittrig väst- någon affär i norge?!
leggning- hm


Barn barn barn

In till stan, leka i stadsparken med simon kim och soffan, sedan hem igen och där efter sova en timme.
Mathilda soffan och mathildas lilla meja hämtar upp mig och vi tar bilen till o-hamn för att hälsa på natta och hennes lilla novali. ja så såg min gårdag ut. meja och novali gud vilka söta barn. :)
det blev kaffe och barnsnack i o-hamn innan vi åkte hem och då kröp jag ner brevid den bästa! ja gårdagen var en jätte bra dag!

Nu sitter jag här. har precis avnjutit en jättegod lunch med min kära far, snart kommer emma daniel och mina trollunge nova! gud vad jag har saknat dom, har inte träffat dom sedan jag åkte till usa, och det är ju snart 3 hela månader sedan. usch. men snart så! :)

häng med soffan min vän

Jobb har det varit idag, har varit helt själv och känner verkligen att jag trivs hur bra som helst med att gå innom hemtjänsten. ser verkligen ifram imot att vara där i sommar!
Efter jobbet så gjorde jag och soffan fläskfilé gryta med bandspaggetti, och sedan såg vi på alvin och gänget 2. vilken mysig film måste jag säga. så gulliga!
Nu sitter jag här och snart ska jag hem till mitt hjärta, hoppas på att vi ska mysa ner oss i sängen, äta glass och se på film. ja det tycker jag allt.
hoppas alla haft en bra dag!

jag & soffan, snyggast i stan >.<

Det finaste man kan få!

Grattis min älskling, i fredags natt fick du det finaste man kan få- en dotter!
Ja det låter kanske lite konstigt, men när jag och pierre vart tillsammans så visste jag att han väntade barn med en annan tjej. och i fredags natt så fick dom två en dotter. har aldrig sätt en människa vara så stolt som du var när telefonen ringde. vart så glad att se dig glad mitt hjärta.
Har sätt bilder på lilla flickan, och gud så söt hon är!
Grattis grattis grattis, jag älskar dig.

bullbak

Kvällen igår tillbringades med mitt hjärtat, vi bakade nämligen bullar för fulla muggar här hemma hos mamma och pappa! Kanelbullar, muuums. blev hela 85 stycken.
Blev sedan att sitta och umgås med mamma och pappa framför en bra film med chips och dipp.
En lugn hemma kväll helt enkelt. skönt det.
Lite skillnad mot bullarna som jag gjorde i usa. haha!
fattar inte att dom i usa tyckte dessa bullar var goda, pinsamt
WOW jag kan ju baka bullar, så här blev dom igår!

hej, hur är det?

Bakis, ja fyyyy nu efter maten med familjen mår jag inte ett dugg bra. men har bara mig själv att skylla!
Gårkvällen var helt okej, fyverkeriet var helt fantastiskt, verkligen hur mycket som helst. och det var jätte kul att dom hade kostat på det så mycket!
Började kvällen hos mig och grillade lite, sedan ner till parken och där efter hem till tim.
Ja hur kvällen slutade?! en ledsen josefine sittande på asfalten i någon timme.
jag kom nog på hur fruktansvärt ensamen jag egentligen känner mig! vet inte varför men fick bara en sådan känsla igår.
Är det så svårt att lyfta telefonen och ringa och fråga hur det är, eller tja ska vi ta och ses en sväng? eller är det alltid jag ska ska ringa? ja jag vet inte. det kanske är så. men men. kanske jag som överreagerar lite, ja så kanske det är.
nu ska jag mysa ner mig i soffan.
byeee