Tisdag

Idag är det värdens bästa Texas födelsedag. Min bästa väns son fyller tre år idag. <3 Har varit på lite fika efter jobbet och nu ska jag bara ligga i soffan hela kvällen :)

På bilden är det jag Texas och lillebror Milan!

Söndag

Tog sovmorgon till halv 11, har inte hänt på många år! Kroppen behövde visst sova. Tog mig ner till fotbollen där herrarna spelade B-lagsmatch. Vinst med 1-0 mot Frödinge. Mina tjejer hade sedan serie premiär mot Vimmerby, där det blev 2-1 vinst! :D Så gööööött. Är lite skadad så hoppade matchen och hoppas kunna vara med nästa helg istället. Tillbringade sedan kvällen med mina tjejer hos Mathilda med goda mackor och härligt sällskap. Vi syns allt för sällan!!!

Lördag

Lördagen spenderades med massa olika människor.
Började förmiddagen med en promenad med Sophie och Pernilla, vi gick och snackade lite skit. Slog två flugor i en smäll motion och sällskap.
Åkte sedan vidare till Evelina där det vankades 26-års kalas med alla möjliga tårtor kakor och kaffe. Hela släkten på samma ställe :)
Åkte sedan vidare till Ulrika som är ett ställe utanför Kisa, en arbetskollega och vän bor där. Hon och hennes kille bjöd på grillat. Kvällen spänderades sedan på pumpen där dom dansade för fulla muggar. Dom kan ju dansa så jag höll mig mest i bakgrunden med mina okunskaper. Hade en toppen kväll! :D

Fredag

Idag är det fredag 😁 ikväll blir det fotboll i Södravi, herrarna spelar. Får följa med en arbetskamrat innan och blir bjuden på mat lyx 😊 Idag har jag skaffat mig en coach till biggest loser som vi ska köra på jobbet. Är riktigt taggad på att vinna 👊🌟. Hoppas alla får en bra fredag 🐮

På G

Ja och bloggen blev drabbad igen, tappade lusten. Nu är den tillbaka igen!
Vad har hänt? Jag har bytt jobb, till ett jobb jag tycker om. Har super arbetskamrater och jag känner att jobbet utvecklar mig. Ekonomiskt bistånd i Vimmerby.

Bloggen kommer handla om mitt liv min träning och livet som vikt väktarna.
-7 kilo sedan januari. & fler ska de bli :)


Bilden är sedan vi var i Spanien i september. Åh lite sol hade varit gött att få.