helgen denna vecka

Helgen har varit kanon! fredagen var det tacomys hemma hos oss, och sedan lite tjejsnack och sleepover här med, fyra tjejer massa skratt och tacos. ja den var bra helt enkelt... :)
sedan så åkte vi till sandvika på lördagsmorgonen och shoppade lite, hittade lite smått och gått och sedan drog vi hem för att ta bilen vidare in till hanna i oslo där vi förberädde oss inför en utgång!
kvällen vart mycket lyckad, tjejförfest hos hanna med mickan angelica fanny och jag. skratt och roliga lekar. sedan drog vi vidare  till en krog och dansade loss. kvällen var verkligen hur lyckad som helst.
något mer intressant som inträffade var att vi hamnade på en gayklubb och vi dansade loss och bara skrattade, sedan en mycket kostig taxiresa från stan till hanna.

idag har det bara varit chill, fiskpinnar och potatismos. muuuums. nu ska jag sova. godnatt :)!
;*

skyr is the shit

fanny är och tränar och jag är själv hemma. en konstig kännsla att vara själv när man alltid är två. både skönt och konstigt som sagt!
jag har lagat lite mat, och även varit till affären för att inhandla morgondagens lunch. skyr. en yoghurt som är nyttig och inget socker och få  kalorier i. varför har vi inte den i sverige?!
gooood och nyttig som sagt & den mättar hur bra som helst. ingen prommenad idag, men det snöar och är inte allt för sugen att omvanlas till en snögubbe...
bra dag på jobbet idag, och imorgon är det fredag. denna älskade fredag! :)
nej nu får jag njuta av att bara slappa. puss och kram ;*



älskar bilden, tagen av jakob!

det är ruskigt kallt här i slemmestad ikväll! buuuuurrrr.
den som kom med idéen om vintern, kan gärna få ta bort den nu. för börjar bli trött på kyla och snööööö!

missade bussen imorse, så fick ta bilen till jobbet. de som gnäller på bilköer i sverige, kom då till norge för dom här är inte att leka med! ;P
dagen har gått bra, och det känns som om tiden har varit nog idag, för allt har gått i slowmotion. men skönt det för en gångs skull :)
annars har vi gått en sväng, och som sagt det är bra kallt. nu blir det lite big brother och sedan en film.
ha de gött!:)


WOWO

Gud vad veckorna går! alla hjärtans dag har passerat och den tillgringades med fanny & hanna. skönt att vi inte var själva iaf :) sedan var det jobb och dagarna flöt på. vi drog på tordsdagen hem till västervik och där tillbringades helgen med nära och kära. men självklart innebär hemresan lite stress med. för man ska hinna med allt på samma gång? ;O
fredagen var jag med becca & kekke. och sedan så firade vi kristoffer som fyllde 22. grattis!
kvällen firade vi linda som fyllde 20 och söndagen låg jag bakis tills vi åkte vi ut på isen, och körde lite med bilen. sedan gick bilen tillbaka till oslo, och har redan hunnit med 2 dagars jobb. :)
jaja mycket text!

nu ska jag se på film, och sedan sova! puss ;*

gbg

blev en tur till gbg i helgen. hur mysigt och stillsamt som helst har det varit. bara en helg för att ladda upp batterierna helt enkelt. bilder kommer! :)
imorgon en ny arbetsvecka! puss ;*

torsdag heter visst dagen

som sagt tiden springer iväg, och det är redan torsdag!
jobb jobb och snöööö är det som har varit i mitt liv dom senaste dagarna. + fanny självklart! :)
annars trivs jag verkligen jätte bra på jobbet just nu, dagarna rullar på och livet känns väldigt behagligt just nu. imorgon efter jobbet ska fanny och jag till göteborg en sväng och hälsa på hennes mormor & morfar tills på söndag. ska bli skönt :)
nu sängen och imorgon jobb som sagt. puss ;*



jag bara älskar att pappa & jag är så normala?!

måndag

http://www.youtube.com/embed/jiJrbtgswuk

delar denna helt vanliga måndag från slemmestad med en youtube länk!
dagen har flytit på, och den har varit bra! dock snöar det som satan här. det gillas inte!
puss & kram

helgen

det blev en sväng till sandvika storsenter igår och fanny & jag bara strosade runt. härligt härligt eftersom att det även var sol ute. :)
sedan lagade vi mat, och det blev tacos, och där efter en powernap. självklart vaknade vi lite för sent och fick då stressa för att komma in till oslo, men väl där inne så hade vi lite tjejkväll hos hanna!
trevligt med massa snack och klockan sprang iväg, och vi drog vidare till oaks, en krog. det var as kul, synd att vakterna har sådan makt bara. jag och fanny drog hem, och vaknade sent idag! :)

vi har städat, lagat mat. handlat sorterat sopor och bara sätt på film. en perfekt söndag!
nu solsidan och sedan sova. puss :*

påkörd? nej då humor på hög nivå!


ett helt fantastiskt gäng med brudar!
angelica jag hanna & fanny

fredag och det är helg

det är fredag kväll och jag har tagit helg!
dagen på jobbet har gått bra och hyfsat fort, när jag kom hem hade värdens bästa sambo fixat fläskfilé potatis och sås. lyx och det är som sagt fredag.
nu har vi sätt en film och ska snart sova, det blir inga skidor imorgon (mamma) men det blir en strosdag i sandvikas shoppingsenter bara för att njuta av att det är lördag!
(ska inte göra av med allt för mkt pengar)
juste ja, det är ju sovmorgon imorgon ju! lycka
puss & godnatt


torsdag igen!

Oj vad fort dagarna går, hinner ju inte ens med att blogga.
Jobbar som vanligt hela tiden, men igår tog jag och angelica en tripp in till oslo och bar strosade runt.
Idag blev det andra bullar, har fixat ett norskt kontantkort (inte en dag försent) och kom även hem med en ny vårjacka som var på halva priset (A) sedan tog jag och fanny bilen och kollade in områdena här omkring, men hamnade vid mitt jobb och även vid en skidbacke, tillåter vädret så blir det en dag i skidbacken på lördag :)
jaja inte så mycket mer roligt har hänt, nu ska jag gå och lägga mig och få lite sömn.
godnatt!







tisdag

Det vart som sagt en helg hemma i ankarsrum/västervik, och den var hur bra som helst. lite för bra faktist. men men nu är man tillbaka i oslo, och arbetsveckan är påbörjad!

jobbet idag var hur bra som helst, bra humör och bra stämmning med barnen, och det känndes gött. nu har fanny lagat mat, och eftersom att vi storhandlade på vägen upp till oslo så är hela kylen full med saker som vi ska laga till framöver! bilen står parkerad ett stycke bort och det känns som en frihet att ha den här. även att den kommer stå och frysa helt själv ett bra tag framöver. men ändå!

nu film och sedan sova, är trött och har många långa dagar framöver denna vecka. puss & kram